Welkom op Thorbecke Nieuwerkerk, de leukste school voor vwo, havo en mavo

Je staat voor een belangrijke keuze: je zoekt de beste middelbare school voor jou. Misschien lijkt de stap naar de middelbare school toch nog wel groot. Dat snappen we goed. Je krijgt nieuwe vakken, meer huiswerk en je moet soms veel leren voor toetsen. Daarom leren we je studeren. We dagen je uit en leren hoe je het beste kunt plannen en studeren. Steeds zelfstandiger maak je je eigen (studie)keuzes.

Het begint hier!

"Een gezellige en ondernemende school waar iedereen elkaar kent"

Veel te kiezen

Op Thorbecke Nieuwerkerk kun je jouw talenten ontwikkelen. Naast alle verplichte vakken kies je ook voor een profielklas. Kies je voor Media? Dan leer je onder meer vloggen, programmeren, websites maken en foto’s bewerken. Zien we jou binnenkort op ons eigen Youtube kanaal?

Sta je liever op het toneel? Kies dan voor Theater en Dans. Je krijgt lessen van hippe dansers en professionals uit het theater. Met elkaar werk je toe naar een zelfgemaakte voorstelling in het theater.

Of kies voor de Sportklas! Volg gave clinics en maak kennis met veel nieuwe sporten. Je leert alles wat je nodig hebt om later zelf sportles of training te geven.

 

Nieuwerkerk gaat flex!

 

Op onze school werken we met een flexrooster. Dat betekent dat je iedere dag 3 of 4 vakken hebt die je met de hele klas volgt. Daarnaast zijn er flexuren aan het begin en einde van de dag.

Zo'n flexibel uur noemen we tunk-uur. In zo’n tunk-uur kun je bijvoorbeeld extra uitleg of ondersteuning krijgen bij vakken die je lastig vindt. Ben je juist heel goed in een vak? Dan kun je bijvoorbeeld verdiepende opdrachten maken of iets extra’s doen!

Meer weten? We vertellen je graag meer als je kennis komt maken. 

 

 

Leren voor je toekomst

 

Bij ons leer je voor je diploma, maar ook voor je toekomst. Daarom leer je bij ons ook samenwerken, reflecteren en begeleiden we je bij het kiezen voor de beste vervolgopleiding. Drie keer per jaar werk je aan projecten waardoor je de wereld beter leert kennen en in de bovenbouw volg je het extra vak Masterclass Ondernemen.

Samen met jou zorgen we ervoor dat je je talenten zo goed mogelijk ontwikkelt én een diploma haalt op het niveau dat het beste bij je past.

Hier vind je (in lage resolutie) de digitale versie van de folder.

 

Er is nog veel meer over ons onderwijs te ontdekken, dus kom je met ons kennismaken?

Maak kennis

Open dag, informatieavond en gastlessen
Deze data zijn inmiddels achter de rug. Heb je nog vragen, neem dan even contact met ons op! 

Testdagen
De testdagen en profielmiddagen zijn inmiddels geweest.

Inschrijfdata
De vastgestelde inschrijfdata zijn achter de rug, maar je kan je alsnog aanmelden. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze locatie om een afspraak te maken.

Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

 

Aanmelden of informatie over inschrijven?
Dat kan eenvoudig hier!

Nieuwerkerk
vwo, havo en mavo


Kamerlingh Onness. 4
2912 BE Nieuwerkerk
0180 - 312 988
nieuwerkerk@tvo-rotterdam.nl
Plan je route >>